Menu - Oscars gate

  • FORRETTER

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    11. Onion Palak Bhaji kr 119,-

    Frityrstekte løk og spinat blandet med linsemel og krydder.
    Deep-fried onions and spinach mixed with lentil four and spices.

    12. Fish Amritsari F kr 139,-

    Fiskefillet marinert med linser, kikkertmel og indiske krydder.
    Fish fillet marinated with lentils, chickpea-flour and Indian spices.

    13. Scallops Bhel SK | SN kr 179,-

    Stekt scallops blandet med crispy puffet ris, pikant-tomat, løk, tamarindsaus, sitronsaft og krydder.
    Roasted scallops served with a delicious blend of tangy tomatoes, onion, puffed rice, tamarind sauce, lemon juice and spices.

    14. Bhatti Da Murg M kr 139,-

    Benfrie kyllingbiter marinert I yoghurt, sitronsaft og krydder.
    Boneless tender chicken marinated with yoghurt, lemon juice and spices.

    15. Vegetable Seekh Kebab kr 129,-

    Grønnsakerdeig av poteter, gulrot, grønne bønner og indiske krydder.
    Vegetable dough of potatoes, carrot, green beans and Indian spices.

    16. Garlic Prawns SK kr 159,-

    Kongereker marinert med hvitløk og krydder.
    King prawns marinated with garlic and spices, grilled in clay oven.

    17. Samosa Chana Chaat G | M kr 139,-

    Deilig, crispy butterdeig fylt med poteter, erter og koriander. Dandert med kikerter og chutney.
    Deep-fried wheat patty stuffed with potatoes, green peas and coriander, garnished with chickpeas and chutney.

    18. Tandoori Phool M | N kr 139,-

    Kremet og deilig kombinasjon av sopp, blomkål og brokkoli med pepperyoghurt, ost, cashewnøtter og krydder.
    Creamy and delicious combination of mushrooms, cauliflower and broccoli with pepper yoghurt, cheese, cashew and intricate spices.

    19. Dal Shorba kr 129,-

    Røde gramlinser med koriander, spisskummen og løk.
    Red gram lentils with coriander, cumin and onion.

  • SUPPER/SHORBA

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    19. Dal Shorba G | M | N (Inneholder hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 109,-

    Toor dahl linsesuppe med koriander, kumin og løk.
    Red gram lentils with coriander, cumin and onion.

    20. Mushroom Kali Mirch G | M | N (Inneholder melk) kr 109,-

    Soppe og svart pepper suppe med krem.
    Mushroom and black pepper soup with cream.

  • BARNEMENY

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    23. Chicken Tikka G | M | N kr 165,-

    Mild krydet kylling.
    Chicken tikka mild.

    Barnemeny med lam G | M | N kr 185,-

    Barne is to kuler N | M | E | G kr 55,-

  • TANDOORIRETTER

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    En «tandoor» er en leir ovn som varmes opp til nærmere 400 grader med trekull.I denne stekes brød (naan) og sterkt aromatisk, marinert kjøtt, fisk og kylling.Tandoor-ovnen har alltid vært en viktig del av det indiske kjøkken. Alle retter kan tilberedes uten gluten, notter og melk

     

    31. Tandoori Sangam G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 325,-

    Assortert utvalg av forskjellige tandooribiter.
    Combination platter consisting of different tandoori items.

    32. Adraki Lam Chops G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 345,-

    Små biter lammecarre marinert med løk, koriander, kardemomme, og kanel. Grillet med ingefærsmak.
    Small pieces of lamb shank marinated with onion, coriander, cardamom, and cinnamon. Grilled with ginger flavour.

    33. Chicken Tikka G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 295,-

    Benfrie kyllingbiter marinert i yoghurt, sitronsaft og krydder.
    Boneless tender chicken marinated in yoghurt, lemon juice and spices.

    34. Garlic Chicken G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 305,-

    Marinert benfri kylling i yoghurt, fersk ingefær, grønn chilli, hvitløk og cashewnøtter.
    Boneless tender chicken marinated with yoghurt, ginger, green chilli, garlic and cashewnuts.

    35. Lamb Tikka G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 315,-

    Lam marinert i yoghurt med sitron, krydder, urter og safran.
    Lamb marinated in yoghurt with lemon, spices, herbs and saffron. Inneholder ingefær og hvitløk / Contains ginger and garlic

    36. Tandoori King Prawns N | SK (cashewnøtter og skalldyr) kr 315,-

    Kongereker marinert i yoghurt med krydder og urter.
    Kingprawns marinated in yoghurt with spices and herbs.

    37. Sea Food Sangam F | SK kr 329,-

    Assorted utvalg av kongereker, kamskjell, fisk og hummer marinert og grillet.
    Assorted selection of king prawns, scallops, fish and lobster marinated and grilled.

    38. Banjara Chicken G | M | N | SN | SE | E kr 319,-

    Grillede kyllingbiter marinert med yoghurt, aromatiske krydder, mint, korriander og kumin. En rett fra nomadiske folk fra Rajasthan i India.
    Grilled chicken pieces marinated with yogurt, aromatic spices, mint, coriander and cumin. A dish from the nomadic people form Rajasthan in India.

  • KYLLINGRETTER

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    41. Chicken Methi Malai G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 285,-

    Kylling tilberedt i herlig kremet saus med bukkehornkløver, kumin, koriander og krydder.
    Chicken cooked in creamy sauce with fenugreek, cumin, coriander and spices.

    42. Chicken Korma G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 285,-

    Kylling kokt i nøttebasert fløtesaus med cashewnøtter.
    Chicken cooked in a nut-based cream sauce with cashew nuts.

    43. Saag Chicken G | M | N | SN (hvetemel, melk, cashewnøtter og sennepsfrø) kr 285,-

    Kylling stekt sammen med spinat, hvitløk og utsøkt krydder.
    Chicken prepared with spinach, garlic and exquisite spices.

    44. Chicken Coriander G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 289,-

    Kylling tilberedt med fersk koriander og korianderfrø.
    Chicken prepared with fresh coriander and coriander seeds.

    45. Chicken Butter G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 285,-

    Grillede kyllingbiter i en spesial kremet saus med tomater urter og krydder.
    Chicken prepared in a special creamy sauce with tomatoes, herbs and spices.

    46. Chicken Tawa G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 295,-

    Deilige kyllingbiter marinert i yoghurt, ingefær, hvitløk, chilli og garam masala. Typisk nord indisk rett.
    Delicious chicken cubes marinated in yogurt, ginger, garlic, chilli and garam masala. Typical North Indian dish.

    47. Chicken Tikka Masala G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 285,-

    Grillede kyllingbiter kokt i herlig masalasaus med cashewnøtter og kokos.
    Grilled chicken-pieces cooked in a wonderful masala sauce with cashew nuts and coconut.

    48. Chicken Chettinad "Chef's Special" G | M | N | SN | SE (hvetemel, melk, cashewnøtter, sesamfrø og sennepsfro) kr 285,-

    Sterk krydret kylling tilberedt med sort pepper, rød chili, sesamfrø og kokos.
    Spicy chicken prepared with black pepper, red chilli, sesame seeds and coconut.

  • LAMRETTER

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    51. Lam Rogan Josh kr 290,-

    Lam kokt på lav varme i løk, tomat, yoghurt og krydder.
    Lamb cooked on slow heat in onion, tomato, yoghurt and spices.

    52. Lam Korma G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 305,-

    Lam kokt med krydder, urter og nøtter i en mild kremet saus.
    Lamb cooked with spices, herbs and nuts in a mild cream sauce.

    53. Lam Palak G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 295,-

    Lam kokt i spinat, ingefær, hvitløk, urter og krydder.
    Lamb cooked with spinach, ginger, garlic, herbs and spices.

    54. Lam Rara "Chef’s Special" kr 305,-

    Lam og lammekjøttdeig tilberedt på lav varme med gurkemeie, ingefær, hvitløk, kumin og masala.
    Lamb and lamb mince prepared at low heat with turmeric, ginger, garlic, cumin and masala.

    55. Nalli Gosht "Huset’s spesialitet" kr 305,-

    Eksotisk lammeskank-curry tilberedt på lav varme med yoghurt og aromatiske krydder. En spesialitet fra Nord-India.
    Exotic lambshank curry prepared on low heat with yogurt and aromatic spices.

    56. Lam Vindaloo G | M | N | SE (hvetemel, melk, cashewnøtter og egg) kr 295,-

    Lammebiter i en herlig sterk saus med kokosnøtt, eddik, tørket rød chilli og sennepsfrø.
    Lamb Vindaloo traditionally is a spicy hot dish made with coconut, vinegar and lots of hot red chilli peppers. Vindaloo dish from Goa.

    57. Lam Tikka Masala G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 295,-

    Grillede lammebiter tilberedt i fyldig masalasaus med nøtter og krydder.
    Grilled lamb prepared in enriched masala sauce with nuts and spices.

    58. Masala Lam G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 305,-

    Lam tilberedt med hvitløk, ingefær, kumin og garam masala. Typisk Nord-Indisk rett.
    Lamb prepared with garlic, ginger, cumin and garam masala. A North Indian delight.

  • FISKERETTER

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    61. King Prawn Jalfrezi ”Chef’s Special” G | SK | M | N (hvetemel, soya, melk, cashewnøtter og skalldyr) kr 315,-

    Kongereker tilberedt i fyldig krydret saus med løk, tomater og paprika.
    King prawns prepared in thick gravy with onions, tomatoes, capsicum and spices.

    62. King Prawn Masala G | M | N | SK (hvetemel, soya, melk, cashewnøtter og skalldyr) kr 305,-

    Kongereker marinert og grillet i aromatisk masalasaus.
    King prawns marinated and grilled in aromatic masala sauce.

    63. King Prawns Palak G | SK | M | N (hvetemel, melk, cashewnøtter og skalldyr) kr 305,-

    Kongereker tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder.
    King prawns prepared with spinach, garlic, herbs and spices.

    64. Sarson Wali Machi G | F | M | N | SN (hvetemel, fisk, melk og cashewnøtter) kr 295,-

    Fisk tilberedt i sennepsfrø, tomat, løk, ingefær, hvitløk, krydder og fresk koriander.
    Fish prepared in mustard seeds and tomato sauce with onion, ginger, garlic, spices and fresh coriander.

    65. Goan Fish Curry “Chef’s Special” G | F | M | N (hvetemel, fisk, melk og cashewnøtter) kr 295,-

    Fisk i fin fyldig saus tilsatt sitronsaft, frisk koriander, tomater og kokos.
    Fish in fine thick sauce with lemon juice, fresh coriander, tomatoes and coconut.

    66. Mixed Seafood Curry G | F | M | N | SK (hvetemel, fisk, melk, cashewnøtter og skalldyr) kr 305,-

    Kongereker, kamskjell og fisk tilberedt i fyldig masalasaus, tilsatt kokosnøttmelk og sitronsaft.
    King prawns, scallops and fish cooked in rich masala sauce, added coconut milk and lemon juice.

  • VEGITARRETTER

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    71. Palak Paneer G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 245,-

    Kremet rett av paneer med spinat, ingefær, hvitløk, garam masala og annet krydder.
    Smooth creamy dish made with fresh spinach leaves, paneer (cottage cheese), onions, herbs and spices.

    72. Mushroom Paneer G | M | N (hvetemel, melk, pistasjnøtter, mandler og cashewnøtter) kr 265,-

    Stekt hjemmelaget ost tilsatt løk, tomater og sjampinjong i masalasaus.
    Fried cheese with onions, tomatoes and mushrooms in a masala sauce.

    73. Malai Kofta G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 265,-

    Friterte hjemmelagde osteboller fyllt med cashewnøtter og kokt i spesiell smørsaus og fløte.
    Deep-fried cheese balls filled with cashewnuts and coked in a special buttersauce and cream.

    74. Dal Pachrangi kr 245,-

    Fem forskjellige linser stekt med løk, tomat, kummin og fresk koriander.
    Five lentils mixed and fried with onion, tomatoes, cumin and fresh coriander.

    75. Dal Makhni G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 255,-

    Linser kokt i aromatisk fløtesaus med hvitløk og ingefær.
    Lentils cooked in aromatic cream sauce with garlic and ginger.

    76. Chana Masala G | N (hvetemel og cashewnøtter) kr 235,-

    Kikerter stekt i panne med løk, tomater, koriander og krydder.
    Chickpeas prepared with onions, tomatoes, coriander and spices.

    77. Navrattan Korma G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 255,-

    Sesongens grønnsaker kokt i fløtesaus med ni forskjellige ingredienser.
    Fresh seasoned vegetables cooked in creamsauce with nine different ingredients.

    78. Lauki Kofta G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 245,-

    Friterte kalebass-boller marinet med kikertmel i løk, tomat, ingefærsaus og krydder.
    Deep Fried bottlegaurd balls marinated with gram flour in onion and tomato sauce and spices.

    79. Paneer Khata Piaz G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 265,-

    Hjemmelaget ost og syltet løk, kokt med tomat, ingefær, hvitløk, grønn chili, soltørket bukkehornkløver, koriander og indiske krydder.
    Cottage cheese and pickled onion cooked with tomato, ginger, garlic, green chilli, sundried fenugreek, coriander and Indian spices.

  • NAN-INDISK BRØD

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    91. Nan G | M | E (Inneholder hvetemel, melk og egg) kr 39,-

    Gjæret brød.
    Fermented bread.

    92. Peshawari Nan G | M | E | N (Inneholder hvetemel, melk, egg, pistasj, mandler og cashewnøtter) kr 70,-

    Gjæret brød fylt med kokos, rosiner og nøtter.
    Fermented bread filled with coconut, raisins and nuts.

    93. Tandoori Paratha G | M (Inneholder hvetemel, melk og smør) kr 45,-

    Ugjæret brød innsmurt med smør og bakt.
    Unfermented bread pasted with butter and baked.

    94. Zaituni Nan G | M | E (Inneholder hvetemel, melk og egg) kr 65,-

    Gjære brød fylt med Pickled oliven og løk.
    Fermented bread filled with pickled olives and onion.

    95. Garlic Nan G | M | E (Inneholder hvetemel, melk og egg) kr 60,-

    Gjæret brød fylt med hvitløk og krydder.
    Fermented bread filled with garlic and spices.

    96. Missi Roti G | M | E (Inneholder hvetemel, melk og egg) kr 35,-

    Typisk Indiske ufermentert kikkert- mel brød.
    Typical Indian unfermented chickpea flour bread.

    97. Amritsari Kulcha G | M | E (Inneholder hvetemel, melk og egg) kr 70,-

    Gjæret brød med ost, potet, løk og krydder.
    Fermented bread with cheese, potato, onion and spices.

  • RAITA

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    101. Kheera Raita M (Inneholder melk) kr 60,-

    Yoghurt tilsatt agurk og krydder.
    Yoghurt with cucumber and spices.

    102. Bhindi Raita M (Inneholder melk) kr 70,-

    Yoghurt tilsatt okra og krydder.
    Yoghurt with ladyfinger and spices.

    103. Garlic Raita M (Inneholder melk) kr 60,-

    Yoghurt tilsatt med hvitløk og krydder.
    Yoghurt with garlic and spices.

    104. Desi Salad kr 55,-

    Løk, Agurk, Chilli og lime.
    Onion, Cucumber, Chilli and lime.

  • DESSERT

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    111. Mango Delight G | M | N (hvetemel spor av peanøtter) kr 149,-

    Hjemmelaget mangois med kardemomme. Har allergenfritt alternativ
    Home made mango ice cream with cardamom. Has an allergen-free option

    112. Pistachio Kulfi G | M | N (hvetemel, melk og pistasjnøtter) kr 145,-

    Hjemmelaget indisk is med finhakkede pistasj og kardemomme.
    Home made Indian ice cream pistachio and cardamoms.

    113. Rabri Jalebi G | M | E | N (hvetemel, melk, pistasjnøtter) kr 139,-

    Populær indisk dessert laget med hvetemel og sukkersirup. Serveres i en tykk kremet saus.
    Jalebi and Rabri is a popular Indian dessert made with wheatflour, sugarsyrup and thickened milk.

    114. Gajar Halwa G | M | N (melk, egg, peanøtter, kokosnøtt og pistasjnøtter) kr 139,-

    Gulrotkake laget på indisk vis. Serveres med vaniljeis og nøtter.
    Carrot cake prepared in the indian way. Served with vanilla ice-cream and dry fruit.

    115. Ras Malai G | M | N (melk og pistasjnøtter) kr 139,-

    Indisk fersk ostedessert som er spesialisert fra det østlige delstat Bengal. Serveres i tykk kremet saus med safran, pistasj og kardemomme.
    Indian fresh cheese desert, specialty from the eastern state Bengal. Served in thick creamy sauce with saffron, pistachio and cardamoms.

    116. Kesar Phirni M | N (melk, pistasjnøtter og mandler) kr 139,-

    En festival dessert, laget av rismel, safran, og kardemomme. Garnert med pistasj og mandler.
    Saffron flavoured rice and milk dessert. Garnated with pistachio and nuts. Served chilled.

  • TILBEHØR

    117. Mango chutney kr 20,-

    118. Achar kr 20,-

    119. Løk miks kr 20,-

    120. Små mint raita kr 20,-

    121. Papaddum med tilbehør kr 45,-

    122. Ekstra ris kr 55,-

    123. Ekstra tandoori saus kr 65,-

    124. Mint chutney kr 25,-

    125. Ekstra salad kr 45,-

    126. Restemat pakning kr 25,-

  • YEH BHEE

    ALLERGENER: G = Gluten | SK = Skalldyr | E = Egg | F = Fisk | M = Melk | N = Nøtter | SN = Sennep | SE = Sesamfrø
    OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler og pistasjnøtter
    Vi tilbyr også glutenfri, laktosefri og nøttefrie retter.

    81. Baingan Laziz (Siderett) G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 219,-

    Aubergine stekt på åpen lid og kokt med tomat, løk, hvitløk, ingefær og krydder.
    Aubergine roasted on an open flame is then cooked with tomato, onion, garlic, ginger and spices.

    82. Bhindi Kurkuri (Siderett) G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 209,-

    Fritert okra marinert med linsemel og krydder.
    Deep fried okra marinated with gramflour and spices.

    83. Vegetable Kofta Curry G | M | N (hvetemel, melk og cashewnøtter) kr 255,-

    Sesongens grønnsaker i kofta blandet med linsemel, korriander og krydder i en herlig masalasaus.
    Seasonal vegetable koftas mixed with gram flour, coriander in masala sauce.

    84. Tandoori Vegetable Mix kr 265,-

    Assortert marinerte grønnsaker. bl.a. blomkål, sopp, ananas, brokkoli, potet og panir grillet i leirovn.
    Exotic veggies marinated and roasted in a clay oven